Hirdetés

filagoria.lap.hu / Kerti pavilon, kiülők

Kerti pavilon, kiülők

Hazai vágásból származó extra erős, kb. 12-14 cm-es akác rönkböl készült kerti kiülő. Nagy tetőfelülettel. Kérésre nád vagy zsindelytetővel

Cégünk rönkbútorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Legyen bármilyen elképzelése, mi legyártjuk. Minőségre törekedve a biztonság a fő szempont, főleg a gyerek játszóváraknál, de a többi termékünknél is. Filagóriánk általános hatszög alakban gyártjuk, de bármilyen formációban megrendelhető. Remélem benéz hozzánk!

Kerti sörpad 6-8 személyes fűrészelt fenyőfából,bitumenes zsindely tetővel. A terméket natúran vagy felületkezelve készítjük, mely rendszerint 2 réteg vékony lazúrral történik. A megrendelő igényei szerint kényelmi kiegészítőkkel felszerelve.(világítás,elektromos csatlakozó).

A képen látható kerti pavilon fa szerkezete lakkozott csiszolt fenyő. A födém lambéria és kanadai zsindely.

Fa bútorok, kerti bútor, csomoros nyár fa kerti garnitúrák. Kerti bútor, pavilon, tetős garnitúra.

A kerti partik, sütögetések alap felszereltsége a kerti kiülő. Masszív, válogatott anyagokból készül biztosítva a hosszú élettartamot, tetején 5cm-es nádpadló véd a nap kellemetlen sugaraitól és ellenáll a záporoknak, biztosítja a zavartalan szórakozást.

Magyar alapanyagból, magyar mesterek készítenek rönkfából kerti bútorokat, padokat, szaletlit, lugast. Egyedi igényeket is kiszolgálunk, s akár lakások belső terébe, étkezőbe, hálószobába, vagy vendéglátóipari egységek számára is készítünk berendezéseket.

Vállalkozásunk az évek során folyamatosan bővülő termék kínálattal és szolgáltatással állt a helybeli és a környező települések lakosságának rendelkezésére. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára korszerűen felszerelt asztalos és kárpitos üzemmel és egy 500nm-es bútor áruházzal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Faházak, garázsok, filagóriák, kerti bútorok, istállók és egyéb faépítmények gyártása.

Hirdetés
Meghatározás:

Filagóriához nagyon hasonló kerti kiülők, pavilonok, sörpadok, szaletlik, ha nem a hagyományos hatszögű stilus számodra a nyerő.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kerti pavilon, kiülők
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés