Hirdetés

filagoria.lap.hu / Kerti pavilon, kiülők

Kerti pavilon, kiülők

Hazai vágásból származó extra erős, kb. 12-14 cm-es akác rönkböl készült kerti kiülő. Nagy tetőfelülettel. Kérésre nád vagy zsindelytetővel

Cégünk rönkbútorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Legyen bármilyen elképzelése, mi legyártjuk. Minőségre törekedve a biztonság a fő szempont, főleg a gyerek játszóváraknál, de a többi termékünknél is. Filagóriánk általános hatszög alakban gyártjuk, de bármilyen formációban megrendelhető. Remélem benéz hozzánk!

Kerti sörpad 6-8 személyes fűrészelt fenyőfából,bitumenes zsindely tetővel. A terméket natúran vagy felületkezelve készítjük, mely rendszerint 2 réteg vékony lazúrral történik. A megrendelő igényei szerint kényelmi kiegészítőkkel felszerelve.(világítás,elektromos csatlakozó).

A képen látható kerti pavilon fa szerkezete lakkozott csiszolt fenyő. A födém lambéria és kanadai zsindely.

Fa bútorok, kerti bútor, csomoros nyár fa kerti garnitúrák. Kerti bútor, pavilon, tetős garnitúra.

Magyar alapanyagból, magyar mesterek készítenek rönkfából kerti bútorokat, padokat, szaletlit, lugast. Egyedi igényeket is kiszolgálunk, s akár lakások belső terébe, étkezőbe, hálószobába, vagy vendéglátóipari egységek számára is készítünk berendezéseket.

Vállalkozásunk az évek során folyamatosan bővülő termék kínálattal és szolgáltatással állt a helybeli és a környező települések lakosságának rendelkezésére. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára korszerűen felszerelt asztalos és kárpitos üzemmel és egy 500nm-es bútor áruházzal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Faházak, garázsok, filagóriák, kerti bútorok, istállók és egyéb faépítmények gyártása.

Hirdetés
Meghatározás:

Filagóriához nagyon hasonló kerti kiülők, pavilonok, sörpadok, szaletlik, ha nem a hagyományos hatszögű stilus számodra a nyerő.

Filagóriához nagyon hasonló kerti kiülők, pavilonok, sörpadok, szaletlik, ha nem a hagyományos hatszögű stilus számodra a nyerő.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kerti pavilon, kiülők
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés